top of page
Out of budget.png

OVER THE ONLINE AGENCY

The Online Agency,
uw agency in de cloud!

Beeld u in dat u een enorme hap uit uw marketing budget uitgeeft aan een media billboard op een impactvolle plaats. Echter er is geen budget meer over voor de creatie zelf. Zou u dit dan doen om geld te besparen? 

Natuurlijk niet. Dit is uiteraard overdreven, en toch zien we heel vaak merken en bedrijven die een te groot deel van hun budget (en hun tijd) besteden aan de creatie van hun marketing materialen.

Dankzij onze strategische keuze om met een internationaal team te werken, zijn wij ervan overtuigd dat wij hetzelfde kwalitatieve marketing materiaal kunnen designen tegen een scherpere prijs en met kortere deadlines. Benieuwd? Ontdek onze producten!

ORIGINELE CREATIVITEIT IN DE CLOUD

Wij werken met grafische designers die minstens over 10 jaar ervaring beschikken. Originele en kwalitatieve designs zijn onze drijfveer. Echter, wij volgen niet de klassieke "agency rules" waar uw aanvraag moet wachten tot er een beschikbaarheid is in de planning. Dankzij onze flexibele aanpak en groot geografisch verspreid team kunnen we uw aanvraag direct behandelen.

Wij willen dat uw bedrijf klanten kan aantrekken en een sterke relatie met hen kan opbouwen dankzij verbluffende en kwalitatieve marketing designs zonder dat dit u
uw hele marketing budget kost.

ONZE MISSIE?

ONZE MISSIE?

OVER DE OPRICHTSTER

Hallo, ik ben Félice. Ik ben geboren en getogen in Kortrijk, België. Ik werk al meer dan tien jaar in verkoop & marketing en ik heb beide kanten van de tafel gezien. Na een eerste carrière binnen toonaangevende reclame bureaus, heb ik gedurende enige tijd de rol van Marketing Manager op mij genomen.. Door deze unieke combinatie realiseerde en begreep ik de frustraties die kunnen ontstaan ​​aan beide kanten van de relatie tussen een bureau en hun klant. Meer weten over mijn traject tot op heden? Bekijk mijn LinkedIn pagina!

Ik hou van reizen en tijdens mijn reizen heb ik contact gemaakt met veel verschillende culturen & mensen. Dit in combinatie met mijn professionele ervaring in het werken voor internationale klanten, ontstond het idee ontstond dat we een agentschap niet hoeven te beperken tot één fysieke locatie of één land. Door een internationaal team samen te stellen, krijgen we veel meer flexibiliteit, wat leidt tot betere prijzen. We hebben niet alleen geen chique kantoor nodig, noch hebben we een office manager of andere overheadkosten. U betaalt alleen voor de werkelijke tijd die u nodig heeft bij een grafisch ontwerper, maar u geniet nog steeds van de voordelen van een bureau om meerdere disciplines en experts in één team te hebben voor al uw marketing producten. Klinkt goed, toch?

bottom of page